HD Roof Coating

Heavy Duty Coating kylmälevitteinen kuituja sisältävä paksukalvo kattopinnoite  soveltuu erittäin hyvin vanhojen huopa- ja
peltikattojen tiivistykseen, paikkaukseen ja pinnoittamiseen. Antiikkimusta värisävy sopii hyvin myös nuoremmillekin katoille.

HD Primer

Vanhemmat huopakatteet, jotka ovat runsaasti menettäneet vettä eristävää bitumiaan, saadaan elvytettyä ja seisovan veden vesitiiviiksi Primer käsittelyllä. Sillä saadaan myös erinomainen pohja Roof Coating-pinnoitukselle.

Vanhat huopakatteet kyllästyvät sadevedestä ja kosteudesta sitä myöten kun niiden vettä eristävä bitumi haihtuu. HD-kattamismenetelmällä saadaan korvattua haihtunut bitumi ja vanha huopa uudelleen vedenpitäväksi. Roof Coating ja Primer ovat ns. mikrohuokoisia bitumipinnoitteita, jotka sallivat kaasuntuvan kosteuden purkautumaan lävikseen, joten erillistä välitilan tuuletusta ne eivät tarvitse.

HD Patching Compound –paikkaus ja tiivistysmassa
HD Patching Fabric - paikkausvahvikkeet

Massa soveltuu useimpien kattojen ja kattomateriaalien paikkaukseen ja tiivistykseen. Se on mainio kumppani kattamisjärjestelmään, mutta toimii yksittäinkin.

Massan kanssa paikkauksissa käytetään usein massan välissä vahvistavaa kangasta, joko lasikutuverkkoa tai polyesterkangasta. Lasikuitu joustaa vain pitkittäin ja poikittain, polyester myös ristiin.

Cool Roof kattopinnoitteet,  Aluminium Roof Coating ja White Silicone Roof Coating

Alumiinibitumi pinnoite on vettä eristävä ja sopiva huopa- ja useimmille peltikatteille, joiden kaltevuus on vähintään 2 %. Se sisältää kuituja ja alumiinihiutaleita. Värisävy on pehmeän hopeinen, joka heijastaa noin 55 % auringon ultravioletti- ja infrapunasäteistä takaisin. Näiden säteiden taittuminen voi alentaa alapuolen lämpötilaa jopa 15oC, jolloin myös alatilojen jäähdytysenergian tarve laskee. Se pienentää myös ympäristöön lämpöheijastusta, jota esim. tumman väriset katteet siirtävät ympärilleen.

Kattamisjärjestelmän tehtaan ohjeiden mukaisesti kokonaan tehdyille HD Roof Coating ja Aluminium Roof Coating katoille annetaan 8 vuoden materiaalitakuu. White Silicone Roof Coating työn materiaalille vastaavasti 10 vuoden takuu.

Cool Roof kattomateriaalit heijastavat auringon säteilyä huomattavasti, jolloin lämpöheijastuma katon alapuolelle ja ympäristöön vähenee.  White Silicone Roof Coating heijastaa  ASTM C 1549 testauksen mukaan 84 % auringon vahingollisista säteistä ja vähentää pinnan kuumuutta 28 C. Arvot ovat laskennallisia, mutta hyvin kuvaavat pinnoitteittemme heijastamiskykyä, joka yhdessä muiden viilennystapojen kanssa voi vähentää 30-40 % jäähdytysilman energian kulutusta. Tuotteen etuja on, että se kestää hyvin myös seisovaa vettä, joka mahdollistaa sen käytön esim. tasakatoilla jäähdytysilmanoton osa-alueilla. Myös aurinkokeräilijät hyötyvät, koska säteily vahvistuu takaisin heijastuksesta. Tämä tuote soveltuu useimmille käytetyille katemateriaaleille, kuten yksikerroskatteet pvc, epdm, tpo ja spuf sekä esim. betoni, huopa ja pelti.

Katso Työohjeet-kohta ja kysy lisää edustajalta.

Anti-Rust akryylimaalipinnoitteet

Anti-Rust Coating peittää erittäin hyvin jopa yhdellä maalikalvolla. Se on samalla pohja- ja pintamaali! Punainen on myös hyvä ruosteen syöjä. Tarttuvuus on erinomainen ja väri säilyy huomattavan pitkään. Valkoisella on samojen ominaisuuksien lisäksi myös heijastava "Cool Roof" vaikutus, se heijastaa noin 80 % auringon säteilystä.

HD Asphalt Paving Sealer

Käyttökohteina ovat käytetyt asfalttipinnat, kuten pihat, pysäköintialueet, ”harvat asfalttivalut” ja varastolattiat. Soveltuu elvyttämiseen ja pintaa syvemmältä tiivistämiseen sekä esim. tahraantuneilta asfalttipinnoilta rakennustyöjälkien häivyttämiseen. Värisävy on asfaltin musta.

Työohjeiden mukaan levitetty pinta kuivuu normaalisti +20oC kuivalla ilmalla noin 8 tunnissa liikennekelpoiseksi.

HD asfaltti pinnoitteille tehdastakuu on 3 vuotta, kysy lisää.

Katso tuotteitamme Työohjeet-kohdasta ja tehtaan sivuilta.
Kysy lisää lomakkeella, edustajamme ottaa teihin yhteyttä pian.